luni, 25 noiembrie 2013

Breaking News!

Problema vacilor furate de fiintele extraterestre a existat dintotdeauna, ducandu-i la disperare pe fermierii cinstiti care isi vad de treaba prin zona Marelui Canion. Intreaga populatie si-a pus intrebari in privinta tehnicii de subtilizare la care recurg acesti dubiosi necunoscuti. Ei bine doamnelor si domnilor, astazi misterul va fi elucidat intr-un mod de-a dreptul paradisiac de acesta fotografie capturata recent de catre cel mai bun reporter/paparazzo al nostru, Mimus Mimelatos. Domnul Mimelatos a povestit intr-un interviu care va fi publicat in pagina locala de maine, cat de mult a trebuit sa sufere pentru a ne putea furniza in exclusivitate acesata imagine: "Luptele cele mai crancene au fost duse cu aricii si cu cartitele.... Am rezistat in mod eroic, eu si colaboratorul meu Ted, si ,iata, am triumfat!" a declarat plin de entuziasm morenaic Mimus.


Acesta biata fiinta a fost identificata ca fiind vacuta fermierei Luli Hynorogus. Femeia a declarat printre lacrimi si sughituri la vederea imaginii: "Ah Suzi! Mi-e atat de dor sa ne facem codite impletite!! Te vreau inapoi....!" Nu va faceti griji, doamna! Dreaptatea va triumfa cu ajutorul lui Mimus!!

In acest detaliu se poate observa foarte usor expresia malefica a hotului necioplit si nepamantean. Suntem absolut siguri ca el este unul dintre zecile de scursuri intergalactice! Ochelarii sai hipnotici denota influentele hipi decadente!

Si sarmanul vitel al familiei Knovhrghl.....

Ramaneti aproape pentru noi detalii de la Mimus si echipa sa de harciogi!!!
Multumim Ted!

Un comentariu:

  1. Vaai....ce poveste interesanta!! Si pentru prima data in romana!
    Bravo Mimus, astept cu nerabdare noile detalii! =)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...