marți, 31 decembrie 2013

Christmas Cards part 2

Asa cum am promis, va prezint a doua parte din aventura felicitarilor! Am folosit la realizarea lor cantitati considerabile de sclipici si sper ca si sufletele celor care le-au primit sa sclipiceasca la fel de tare! Desi au fost expediate acum aproape doua saptamani, inca nu stiu daca toate au ajuns la destinatie. Trimisul prin posta este mai primejdios decat pare la prima vedere. 
Te simti minunat vazand oamenii bucurandu-se de micile tale atentii, dar cat de mare poate fi surpriza atunci cand primesti ceva inapoi? Sentimentul e nepretuit mai ales cand nu daruiesti sperand acest lucru. Felicitarea a fost pusa in siguranta la mine in "barlog" si astepta sa fie prezentata lumii intregi. Stay tuned! Dar pana atunci, va doresc tuturor un an 2014 mirabolisimo-fantastico plin numai cu realizari si energie pozitiva! Happy new year! 













As vrea sa multumesc oamenilor spe care au fost trimise felicitarile pentru ca m-au inspirat si m-au facut sa ma simt special. Insa cum as putea uit de Posta Romana fara de care aceasta aventura nu ar fi fost posibila...Arigato arigato!

3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...